Kaikki keskitetty

Toimistotyön tuottavuus ampaisee nousuun, kun perussovellukset ja päätelaitteet ovat keskitetyn hallinnan ja valvonnan ansiosta aina käytettävissä.

IT-järjestelmien tehokkuutta ja toiminnallisuutta on hiottu vuosia mutta työasemat ja niiden perussovellukset ovat monesti jääneet vähemmälle huomiolle. Useinkaan mitään korvaamatonta ei tapahdu, kun Skype ei anna liittyä kokoukseen, Adobe Readerilla tai Excelillä ei saa dokumenttia auki. Tuhlaantunut työaika on kuitenkin varsinaisesta työstä pois.

Ajat ovat muuttuneet ja perustoimistojärjestelmille asetetaan uusia vaatimuksia, kun työn tuottavuutta ja työskentelyn tehokkuutta halutaan nostaa. Jokainen minuutti tai tunti menetettyä työaikaa aiheuttaa turhautumista ja ylimääräisiä kustannuksia.

Alison Cloud tuo hallitusti organisaationne käyttöön kaikki tietotyön perusvälineet ja kaikki palvelut ovat käytettävissä ajasta ja paikasta riippumatta kaikilla päätelaitteilla. Liikkuva työ on nykyisin tapa tehdä työtä ja siksi samoja perussovelluksia halutaan käyttää työpaikalla, kotona, työmatkalla ja etäpäivänä kesämökillä. Juuri pilvipalvelu tarjoaa mahdollisuuden käyttää samoja toimistosovelluksia, yhteisöpalveluja, viestintäjärjestelmiä ja tiedostoja kuin työpaikalla ajasta ja paikasta riippumatta.

Pilvipalvelun hinnoittelu perustuu käyttäjämäärään, joten maksatte vain siitä palvelusta mitä käytätte. Päätelaitteet voidaan jakaa käyttäjien tai yksiköiden tai tiimien tarpeiden mukaan eri ryhmiin ja valita mitä ohjelmistoja niissä on ja miten päätelaitteita päivitetään. Erikoiskäytössä olevat päätelaitteet voivat olla hallinnassa mutta ne voidaan poistaa automaattipäivitysten piiristä.

Organisaation työasemaan voidaan erillisestä sopimuksesta asentaa tarvittaessa erillisiä lisä- ja erikoisohjelmistoja asiakkaan tarpeiden mukaan. Kun erillisohjelmistoja liitetään palveluna Alison Cloudiin, ne testataan ja vakioidaan ensin sekä sovitaan niihin liittyvät käytännöt.

Kaikki keskitetty