Hyödyt IT-asiantuntijalle

Lisenssit ja päätelaitteet hallinnassa

Sinulla on aina ajantasaiset ja täydelliset tiedot kaikista yrityksenne Windows, IOS ja Android-päätelaitteista. Tiedät mitä päätelaitteita ja mitä ohjelmistolisenssejä teillä on kenenkin käytössä.

Ylläpidon automatisointi

Ohjelmistopäivitykset tehdään tehokkaasti keskitetysti. Ennen päivitystä ohjelmistot on testattu ja kaikki päätelaitteet päivityvät automaattisesti sovittuina aikoina.

Helppo käyttöönotto

Alison Cloud on helppo ja nopea ottaa käyttöön, sillä käyttäjät voivat asentaa itse laitekohtaisen ohjelman, jolla laite liitetään hallintaan. Asennus esimerkiksi mobiililaitteissa vastaa tavallisen kuluttaja-appsin asentamista.

Aikaa kehitystyölle

Kun päätelaitteet ovat hallinnassa ja valvonnassa, voit keskittyä tietojärjestelmienne kehittämiseen ja liiketoiminnan kannalta tuottavaan IT-työhön. Työaikaa vapautuu siitä vielä lisää, kun käyttäjien ongelmat hoidetaan Alison Cloud -tukipyyntöpalvelun avulla.

Päätelaitteiden vakiointi

Keskitetyn hallinnan ansiosta päätelaitteet ja niissä olevat ohjelmistot voi helposti vakioida organisaation omien IT-käytäntöjen ja pelisääntöjen mukaisiksi.

Tietoturva

Tietoturva ja yksityisyyden suoja on varmistettu luotetussa pilvipalvelussa. Microsoft Azure täyttää maailmanlaajuiset tietoturvastandardit.

Hyödyt IT-asiantuntijalle