Helppo käyttöönotto

Alison Cloudin käyttöönotto on äärimmäisen helppoa eikä siitä tarvitse tehdä viikkojen tai kuukausien mittaista IT-hanketta. Ainut edellytys on Microsoft Office 365 -tenant ja Intune-palvelupaketti.

Keskitetyn päätelaitteiden hallintapalvelun käyttöönoton edellyttämän Microsoft Office 365 -tenantin ja Intune-palvelupaketin voi hankkia Alison Cloud -palvelun tilauksen yhteydessä tai miltä tahansa Microsoftin pilvipalveluiden jälleenmyyjältä.

Tilauksen jälkeen käyttäjä saa tunnukset selaimella käytettävään pilviportaaliin, mistä hän saa ladattua tarvittavat agentit päätelaitteille. Sen jälkeen käyttäjän päätelaite on palvelun piirissä.

Päätelaitteeseen asennettu paikallinen agentti vertaa päätelaitteessa olevia ohjelmistoja ja versioita Alison Cloudin tietokantaan. Mikäli poikkeuksia on, niin päätelaitteessa olevat ohjelmistot päivittyvät automaattisesti sovittuun versioon.

Säännöt siitä, mitä ohjelmistoja päätelaitteisiin asennetaan, määritellään Alison Cloudin käyttöönoton yhteydessä. Jokaista päätelaitetta päivitetään ja valvotaan näiden sovittujen sääntöjen mukaisesti.

Keskitetty jakaminen

Alison Cloud -palvelu mahdollistaa keskitetyn agenttien jakamisen jokaiselle päätelaitteelle. Isoimmissa käyttöönotoissa vaaditaan myös voimassaoleva toimialueen domain ja Active Directory.

Suosittelemme käyttämään Microsoft Enterprise Mobility -palvelupakettia, joka sisältää seuraavat tuotteet:

  • Azure Active Directory Premium
  • Microsoft Intune
  • Azure Rights Management
  • Microsoft Advanced Threat Analytics
Kaikki turvallisesti pilvessä