Päätelaitteet keskitetysti hallinnassa

Toimiva toimisto kaikkialla.
Hallitut kustannukset. Korkeampi tuottavuus.

Ilmainen koekäyttö

Alison Cloud hallitsee ja valvoo päätelaitteita

Alison Cloud on Microsoftin pilvipalveluita ja teknologioita hyödyntävä sekä täydentävä lisäarvopalvelu, jonka avulla organisaatiot voivat korvata päätelaitehallinnan työvoimavaltaiset rutiinit vakioidulla ja automatisoidulla palvelulla.

Palvelulla voidaan hallita ja valvoa päätelaitteita, niihin asennettuja sovelluksia, sekä päätelaitteiden asetuksia keskitetysti.


Helppo käyttöönotto

Alison Cloudin käyttönotto on nopeaa ja yksinkertaista. Palvelu on käytössä muutamassa tunnissa. Yksittäinen päätelaite liitetään siihen muutamassa minuutissa.

Lue lisää

Kaikki keskitetysti

Alison Cloudissa päätelaitteiden hallinta, sovellus- ja päivitysjakelu, vakiointi, valvonta, inventointi- ja laiterekisteri sekä tietoturva ovat keskitetyssä hallinnassa.

Lue lisää

Toimiva käyttötuki

Käyttäjä ei koskaan jää yksin ongelmineen, sillä palvelupyyntö on helppo tehdä ja käyttötuki vastaa ripeästi. Aikaa ei kulu turhaan selvittelyyn, kun tuella on aina ajantasaiset perustiedot.

Lue lisää

Päätelaitteiden hallinta

Päätelaitteissa on entistä enemmän bisneskriittistä tietoa ja niiden kirjo on valtava. Jo tietoturvallisuuden vuoksi on tärkeää, että tiedetään aina mitä päätelaitteita on kenelläkin.

Lue lisää

Ohjelmistojen hallinta

Kun Alison Cloud on käytössä voit olla varma, että teillä on tieto kaikista käytössänne olevista ohjelmistoista, niiden versiosta ja päivityksistä. Maksatte vain siitä, mitä käytätte.

Lue lisää

Ohjelmistojen päivittäminen

Käyttäjien ei tarvitse itse huolehtia ohjelmistojen päivittämisestä, sillä Alison Cloudissa oikeat testatut versiot päivittyvät turvallisesti jokaiselle päätelaitteelle.

Lue lisää

Päättäjä

Mihin laitamme omat resurssit ja mitkä tehtävät ulkoistamme on jokaisessa organisaatiossa strateginen kysymys. IT:n hyödyntämiseen ja IT-johtamiseen on hyvä kiinnittää erityishuomiota, kun tehokkuutta ja työn tuottavuutta halutaan nostaa. Tällöin päätelaitteet kannattaa viedä Alison Cloudin hoitoon.

Lue lisää

IT-asiantuntija

IT-maailmassa voi yrittää olla joka paikan höylä, mutta työaika menee helposti perusjärjestelmien rutiininomaisiin ylläpitotehtäviin. Kun järjestelmien ylläpito sujuu vaivattomasti, niin jää lisää aikaa kehittää uusia järjestelmiä ja sovelluksia. Oman työn sisältö muuttuu aiempaa monipuolisemmaksi.

Lue lisää

Käyttäjä

Monesti käyttäjät tuhraavat paljon työtunteja oman tietokoneensa ylläpitoon yrittäessään saada ohjelmistoja päivittymään ja tukea Help Deskistä. Kun tukiasiat voi hoitaa käyttäjäystävällisen palvelupyyntöikkunan avulla ja päivitykset hoidetaan keskitetysti, omalle työlle säästyy paljon aikaa.

Lue lisää

”Bisneksen tukemiseen tarvitaan hyvää it-perusinfraa. Ilman sitä ei saada asiakkaita tyytyväiseksi.”

Lars Albäck

toimitusjohtaja
Suomen Tilaajavastuu Oy

Pyydä meiltä demo lähettämällä yhteystietosi osoitteeseen:

customerservice@alisoncloud.com

Otamme yhteyttä ajankohdan sopimiseksi.

Ryhdy Alison Cloud -kumppaniksi

Miksi et vapauttaisi omaa aikaasi esimerkiksi kehitystyöhön ja antaisi Alison Cloudin hoitaa kaikkien päätelaitteiden tukipalveluun liittyvät rutiinityöt?

Ryhdy kumppaniksemme – soita 010 397 3000 tai lähetä viesti osoitteeseen: customerservice@alisoncloud.com, niin katsotaan yhdessä, miten voisitte hyödyntää Alison Cloudia omassa asiakaspalvelussanne.

Esimerkiksi etähallintaan integroidun käyttäjäystävällisen palvelupyyntösovelluksen avulla voitte tarjota asiakkaille loistavan IT-palvelun käyttökokemuksen.